onsdag, oktober 03, 2012

Dags och bli mamma x2

Hej halloj! Det har nu gått ett tag och masssssssor har hänt. Är nu gravid i v.36+5 och längtar till nersläppet. Graviditeten är helt annorlunda än förra gången. Inga problem med blodtrycket eller andra värden och magen växer på bra. Nästa besök hos BM (barnmorska) är på måndag. Då får vi se om bäbisen är på g. Har haft ont, brännande/stickande känsla rätt högt upp på vänster sida av magen. Typ vid magmunnen. Smärtan kommer oftast när jag varit fysiskt aktiv, hukat mig, nyser o hostar. Läste lite på nätet om olika symptom och ja,.. jag vet inte vad jag ska säga. Allt från magkatarr till moderkaksavlossning kan det vara. Usch o fy! Ska inte rådgöra allt för mycket vad som står på nätet. Alla är vi olika.
Är nu hemma från jobbet. Rätt skönt men ändå svårt att få till rutiner om vad som ska göras. Blir lätt hattigt o flummar runt hit o dit. Plockar här o var o ja...   snurrigt o vara hemma igen. Snurrigheten har nog även med förkylningen att göra. Lätt feber o snoret trycker i bihålorna. Härligt!! Noooot!!
Skönt att Flisan håller sig frisk och får vara på dagis.
J jobbar o står i, fast han har en kraftig influensa! Hostar o fräser. Han borde ju ligga i kojs o ta det lugnt men men..  matcho-karlar stannar inte hemma o går inte till doktorn.

Annars då...  ja..  rätt trött efter 40min promenad med vovven. Jobbigast var nog de kraftiga backarna. När jag tar i lite så lever det loppan i magen :) frisk bebbe!

Njut och va glad, imorgon en ny dag