torsdag, april 15, 2010

Livet är ett projekt

Alla olika saker har sin tid. Idag påbörjades projekt Akvarium rensning. Tog en halv dag för förberedelser som badkar, handdukar o dylikt. Sen 1 timme för att fiska fisken..
Ok, låter ju int vettigt men däremellan måste dottern få säga sitt och datt och leka med saker o ting. En sväng till banken och så rida på maskinerna.

Roligt när hon såg att mobiloperatören 3 hade balonger och när vi gick förbi så frågade om hon fick en sån! och där var killen såld! :) Dottern höll låda i säkert 5 minuter om saker o ting och blev tillomed förevigad i killens mobil *mamma kände sig stolt*

Jag kunde bara känna stolthet att hon pratar så bra fast hon bara är 2,5år. Kanske kan vara anlag för standupp komiker, radiopratare, politiker, skvaller tant eller framtid i nån sorts media. Nå, drömma får jag ju :)

Nu kväller och sliten av dagens bravader :) Var uppe me tuppen kl.5 (kunde int sova) tog en promenad och skrapade bilarnas rutor. Imorgon en skön promenix igen, en skrubbning av akvariegrus och så ska jag nog ta o fixa present som borde egentligen redan vara klar. Men miss i planering igen.

Dagens goda ting äro 3
Le
Skratta
Krama
Dagens mentala
Kärlek
Dagens rörelse
Gryningspromenad

Sov gott alla sockerhjärtor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar