lördag, augusti 07, 2010

Blåbärsgott

mmm så skönt o promenera i skog och mark med vännen. Tyvärr ingen lugn o fridfull stämning då jag har pms och dottern grinig och trotsar. Nå, ut i skogen och guldet hittade vi rätt snabbt :)
ca 1,5liter han vi plocka innan vi gav upp. Så irriterande mygg och andra insekter så vi krälade ut ur skogen med livhanken i behåll. Myggsprayen har varit ok tidigare men nu verkar den ha tappat sin kraft. Myggorna är agressiva! för att inte tala om myrorna!


Stackars liten fick värsta smällen i ryggen... myrstick!

Imorgon rensa lite mer i rabatt, fundra om jag ska flytta rosbusken eller inte, före kalaset. Finns en hel del annat att göra innan kalaset. Nå, kanske blir att köpa sommarblommor nästa vecka istället.
Och en stor fråga är: Vad ska föräldrarna köpa till dottern? hum hum hum, en leksaksbil eller ett traktordäck, en gummislang eller en stege? uh, hon vill ha så mycket!! :D

Dagens Mentala: När något är galet/irriterat på/i kroppen visar vi det på olika sätt. Många gånger kan vi förstå problemet, andra gånger inte. Svårt att hjälpa till när irritationen är osynlig för ögat.
Krama alla goa
/Sanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar