tisdag, februari 23, 2010

Snö!

Denna vita härliga som faller så lätt men ack, du som glömt något får leta förgäves.
Dottern lämnade sin spade i snön o tur att jag kom ihåg på ett ungefär vart hon lagt den. Bara att börja gräva :)
Annars så hade det kommit ca 10cm till inatt och ingen dagis idag då vägen ej blir plogad förrän 11. Och vad gör det? nä inget då jag går hemma o fortfarande *lullar*
Får inte bukt på mig själv just nu. Sover länge, ingen diciplin! ah! ok, jag kanske jobbade för hårt med diciplinen att jag körde slut på mig själv.
Bättring och mer fokus på det jag vill och vart jag ska :)

Dagens händelser,
Takskottning :) märkligt beteende men OJ vad det var snö där. Hade inte trott att det låg ca 40-50cm snö på taket. Det ser vackert ut men, dags o lyssna till nyheterna och inse att även eget hus måste ses över.
Rumpbacke preparering och åkning, aj vad ont i rumpan det gör men Hur Kul som Helst! :)
Har lust att göra en stor panter/lejon på gräsmattan men det kommer ta sån tid och ork att jag inte kommer orka något annat..

Förundrad över att snökaoset har försummat våra arbetslösas chans att få jobba lite extra. Men det kanske ingen tänkt på? Varför inte kalla in de arbetslösa istället för försvaret?
Javisst ja, en arbetslös får inte ta tillfälliga arbeten, eller ha bisysslor som genererar lön för då sänks ersättningen (eller faller helt bort). Puckosystem!

Lagning av snöskyffel! det är ett stort problem att få tag på en snöskyffel dessa dagar. Så, eftersom våran brast mittitu ska jag nu försöka lappa o laga den me silvertejp :) och inför torsdagens snöfall ska vi få låna en från farföräldrarna.

3 positiva saker idag
Tog itu med takskottningen
Insikt att jag kan inte göra allt på en dag
har haft en nöjd dag

3 tack
tack för den goda maten
tack för skratten
tack för upplevelsen att våga

Snöiga men ändå Varma kramar
/Sanna

lördag, februari 20, 2010

Snöblöt

och så roligt vi hade, hela familjen :)
efter kvällens roliga film gick vi ut o jag och dottern lekte i snöhögarna medan pappa plogade lite. Och pappa anlagt en grotta :) *s* ska ta bild imorgon om nu int den smälter bort under natten. Mer snö lovat och plusgrader. Blir att hålla koll på snön som finns på taken.. tungt!

Annars då, jo på halvfart men känns som det nu fattas något i mitt liv. Rutinerna har ändrats helt o hållet och jag kommer inte till skott med mina målidéer. Nå ska upp tidigt imorgon och köra lite PU. Har haft ett par slappa dagar nu då jag tex i morse int steg upp förrän kl.8
Rätt härligt men känner mig stressad.. hinner int med det jag vill och då blir Allt fel under dagen. Typ tar dagen som den kommer njä, jag inte bra på det. Det blir mest stressat läge för jag är en tänkare dessa dagar.. går runt o grubblar på saker. Inte bra för min hjärna.
Nå, botning på den fronten
Nu sussa inför imorgon. Ska nog försöka komma upp kl.7 åtminstone :)

oh, jag är förresten fortfarande rökare.. den där datumgrejen.. framskjutet tillsvidare.
Så, ja, jag får ta o klippa gräsmattan i raffset o gummistövlar i sommar.. *phju*

Natti natt
/Sanna

lördag, februari 13, 2010

Pussar och olja :)

mmm så insmord som jag är nu har jag nog int varit på länge *fniss* barnolja på kroppen botar de flesta torra partier.
Strax iväg o äta gott med sambon. Dottern sover hos farföräldrarna ikväll. Så mysigt :)
Erotik-mässa, mat, mys o stormen verkar ha tagit andra vägar :) Helkul helg!

Måste bara infa till de nyfikna :) jag är nu -22,5kg!
Uppdatering av mått kommer senare.
Lycka och välgång
Alla Hjärtanens Dag imorgon! Ta hand om er, alla och envar

Puss
/Sanna

onsdag, februari 03, 2010

Definitioner

Har idag skottat hela backen.. uff så jobbigt? eh, nä faktist inte! Mitt forna jag hade flåsat efter 10e skyffeltaget. Men nu, nu tänker jag mer på andningen och vips så har jag syre i kroppen :) och Orkar! så härligt!
Visst, en aning svettigt men det var det värt.

Imorgon Xträff på klubben och yoga pass igen. Så underbart och den ryggvärk som brukligen kommer efter skottning var efter förra yoga passet historia :)
No worries, eat berries

Eftersom jag har vissa gamla vanor så har jag krånglat till detta med PU och har idag klurat på Definition av Nuet. Ok, nuet fattar jag, eller?
Var tvungen att googla och ja, det är mindfuelness! var vid medvetandet! Alltså, ju mer medvetande jag är om vad som händer, ju mer lever jag i nuet? ok, min tolkning än så länge :)
Kommer säkert behöva öva mer på detta. Har lätt att dras med och inte vara i mitt medvetande när dottern skriker, skrattar eller gråter. Då är jag en bra förälder, eller kanske fortfarande den oroliga mamman.... ok, där har jag lite att jobba med.

Inköpt nikotinplåster, funkade inte med tuggummina. Första dagen imorgon :)

Uppe med klockan har jag nu varit sen i söndags :) Progress!!
Övrigt så rullar arbetet på men i sakta mak. Vet inte varför mitt ego stoppar mig själv att lyckas.. så jobbigt! Bort med dig ego och tänk positivt! Jag Kan och jag Är!

Nu lite MT och sen sussa för dagen.

Kramar