onsdag, december 16, 2009

Utvidgande!

Japp, igår så fick jag tid hos ögonläkaren och där var jag jättenervös.
Ögat var ju bättre men lika bra att göra alla tester. Först ett par droppar som sved Attans! nånting med prisma o dylikt. Sen lite vanliga tester (läsa tavla osv.) Sen in till läkaren och få utvidgande droppar .. cooolt! INTE! efter de 10min kunde jag inte se vad jag gjorde med händerna. Skalade en mandarin på måfå, tvätta händer på måfå, leta pappershandukar på måfå i tron o hopp att det ska finnas papper..
Nu vet jag hur gamlingarna har det!!
Nå, läkaren sa att det skulle gå över efter 1-2 timmar. Det höll i sig i 4 timmar! snurrigt o jag såg helmysko ut.
Sen på kvällen till farmor med dottern och fotvård för mor o far. Sååå skönt att få ordning på tårna innan julen. Dags oxå då nageltrånget varit lite påtagligt på siståne.

Ska till ögonläkaren igen på måndag och göra nya tester. Läkaren trodde att jag kanske hade en syn-nervs-inflamation. Det är något jag Aldrig skulle gissat på! trodde jag fått starr eller nått...

Nehe, nu dags o knoppa
Imorgon sista dagen för dottern på dagis innan juluppehållet.
Bara 1 vecka kvar till Julafton!!
Längar och den härliga snön som fallit gör känslorna ännu Euforiska! :)

SnöKramar

oh, för protokollet så har jag ändrat min IckeRökare till den 6 februari.
Nytt beslut som ska fungera bättre.

Tack o godnatt :)

måndag, december 14, 2009

Det du ser är inte det jag ser

nä så är det ibland. Speciellt då jag håller på att tappa synen på höger öga!!!!!! Den har varit lite konstig på sistone och jag hade på mig smink igår (julmiddag med familjen.. mmm sååå gott :) och idag vill den inte alls vara med. Ser knappt att läsa (suddigt som bara den), kan knappt skriva här o heller ej på sms. Jobbigt!
Ringde vårdcentralen idag men de hade redan fullbokat för idag (11.15). Ska pröva igen imorgon.
Jag är orolig över detta. Fy o usch!
Kanske inflamation eller något..

Idag ätit jättedåligt och slitit på kroppen med stök i köket/hemmet. Jag hade ingen vilja att gå till dotterns luciafirande då jag knappt orkade hålla mig uppe. och ännu sämre att jag inte kunde se så bra.

Annars söker jag med lykta på saker som får mig att skratta. Dottern har hjälpt mycket men behöver något annat oxå. Har läst Kalle&Hobbe, fick mig att fnissa lite. Kikat lite på youtube men det kommer bara till fniss stadiet .. sen är det slut. Suck! jag kanske är för deprimerad eller nere i min deppressionsperiod igen, för jag känner ingen glädje. Ack o ve!
Dagarna kommer dagarna går, jag inte får skratta o kan ej lyckan nå.

uff, tråkigt inlägg men kanske bättre en annan dag.
Kram

tisdag, december 08, 2009

Ta en Paus??

Ja, vad gör man då? Jag har funderat och vid mötet med jobbcoachen idag så kom jag på att när jag gör mina misstag (röker) så tar jag min behövliga paus. Jag menar.. jag vet inte vad annars jag ska göra så jag kan pausa? Sitta stilla o se ut gör jag när jag är trött. Dock "pausar" jag efter det och får igång hjärnan. Lyssna på musik, ja tack men ändå så blir det "pausar" efteråt.
Nå, tål o tänkas på. Jag är fortfarande besluten att jag är sedan 6 december IckeRökare! men gör mina misstag. Blev 7 misstag igår. Bättre kan jag. Vet dock inte hur jag ska lära mig, men jag låter det vara såhär en vecka o sen nästa vecka får jag ta itu med annat.

Rensning av arbetsrummet pågår.. jobbigt o sortera papper. Snart 2 pappkassar fyllda med bara skräp. Så mycket samlas på hög på 1 år.
Träningen gick bra idag. Kände mig dock inte så glad som jag brukar efteråt. Vet inte vad som sker men humöret är inte den bästa.
Måste få in mer egen SkrattGlädje! vet dock inte vad jag skrattar åt.. men americas homevideos brukar hjälpa :) eller youtube. Får testa det imorgon.
Hjälper att dottern skrattar åt massor så hänger jag på det :)

Nå, nu stöka lite till och så MT och sen sussa.

3 bra saker idag
Tog mig tid till dottern
härlig promenad till träningen
skrivit blogg

3 tack
energin jag hade på morgonen
tack för den goda maten
skylten som visar mig vägen till livligare rörelse :) (Zumba dans)

/Sanna

onsdag, december 02, 2009

Grus och kärra

och ont i högerhanden igen. Strålande smärta och jobbigt att göra något överhuvudtaget med handen. Men hålet uppfyllt och vägen skrapad. Nu ska kurvan hålla under vintern :) Tror jag i alla fall.
Imorgon en vilodag fast ska nog ändå åka o träna och strecha och ta vikten. Blir intressant o se om jag går upp efter söndag, Min slutar röka dag!!! Yeeee!! :)
Sett fram emot den dagen.

Ruljans i F1 som vanligt. Ska han eller inte, hit eller dit? Nico till MC och troligen tillsammans med Buton. Snart kommer designen på bilarna :) jag längtar och spenderar min tid på att tänka på mitt mål. Kanske jag ska fixa sponsring så jag kan få bjuda Alla vännerna? vore hur coolt som helst :) Tål o tänkas på.

3 bra saker idag
Trevligt samtal på dagis (IUP)
tog tag i saker och krånglade inte till
att jag förstått en känsla

3 tack
för MIN kropp
min vilja att göra klart
mina "mamma" kunskaper

Kreativiteten flödar i min hjärna
Jag lever!
/Nattinatt kramar